Rannassa tuulee

Hupparikuvauksia.
Löysin ihanan hupparin Jim & Jillistä kun nuorisolle etsittiin vetimiä. Lämmin, tyköistuva ja tosi kiva väri! Kivat vaatteet antavat enemmän kuin osaa ajatellakaan.
Varsinkin kun menee uuteen tai vähän jännittävään tilanteeseen, parasta on kun saa laittaa päälleen jotain josta tykkää ja jota ei tarvi sen koommin miettiä kun sen on päällensä vetänyt.
Kivoja vaatteita ei vain itsekseen ilmesty vaatekaappiin, niitä täytyy jaksaa etsiä ja siihen täytyisi käyttää aikaa. Siinäpä se haaste onkin.
Mutta nyt on jotain jo syksyksi kulahtaneiden huppareiden tilalle. Tänäänkin varsin ihana pitää päällä, rantaan tuulee napakasti niin että tuo avojaloin esiintyminen oli ihan pelkästään kuvauksellisista syistä.
Villasukat on se tärkein varuste täällä! :)

Photo shoot vid stranden.
En ny muckjacka som jag hittade från Jim & Jill när ungdomarna skulle shoppa kläder åt sig. Varm, åtsittande och jättefin färg!
Kläder som man trivs i, de är viktigare än man skulle vilja medge.
Det skönt att dra på sig kläderna som man tycker om.
Det är bara det att härliga kläder ska hittas.
Men sån glädje när man hittar det man söker!
Nå speciellt idag är det härligt att ha en varm ”huppari” på sig. Det blåser kyligt vid stranden. Bara fötter, som ni ser i bilden, ja de är länge sen gömda i varma yllesockor.
Viktigaste plagg vid villan! :)

Juuri ennen synttäreitä löytyi tuo H & M paita jossa niin sattuvasti oli oikea ikä, nyt siis ynnätään siihen ykkönen lisää. :)