Suunnitelmia

Eilinen sujui sitten kiivaan suunnittelun ja palaveerauksen merkeissä. Näistä kerron paikkoin.. Kiitosta taas ihanalle naapurilleni, mentorini todella akvarelliasioissa! Oli niin kivaa ja jännää että taisin suunnitella koko yön kun on niska ja selkä niin jumissa, venyttelyä ja piikkimattoa, useimmiten toimiva resepti. Yllä minulle epätyypillistä värinkäyttöä, täytyy välillä haastaa itsensä eri tyyleillä, eri väreillä. Ja huippujuttuja ovat jännät tilaukset: voitko laittaa siihen sellaisen torimummon ja kahvimyllyn, tulisko punanen mökki mukaan.. :) Silloin kuuluu selvää raksutusta konttorin puolelta, aivoherne siellä käy täysillä! Nyt kuuluu raksutus ja pauke vaan nivelistä kun oion täällä jäseniäni..

Igår blev det en hel del planering och palavering, om vad, det skall jag berätta i närmaste framtiden.. Tack igen till min härlig granne, verkligen min mentor! Jag gick i högvarv hela kvällen, troligen hela natten också, så pass styv nacka och rygg har man. Streching och spikmattan, brukar göra susen. Ovan en solnedgång med för mig ovanliga färgblandning. Det är så hälsosamt emellanåt att prova någon utanför det vanliga för en själv. Sen får jag emellanåt intressanta och roliga beställningar: kan du måla en torggumma med en kaffekvarn, kanske en röd stuga.. :) Då får hjärnkontoret lägg i större växel!

2 ajatusta aiheesta “Suunnitelmia”

  1. Hei! Hienot sivut sinulla ja hyvä blogi :) Tässä on mun mielestä oikein kivat värit!

    Mun lempparimaalaus pienenä (ja ehkä vähän vieläkin) oli serkkujen seinällä oleva Muumilaakso ilta-auringossa :) Taivas aivan lila/pinkki/oranssi ja mörkö viiletti alanurkassa!
    Tiia

  2. Kiitos ja kumarrus! Kiva muisto putkahti esille. :) Oon aikasemmin hieman karttanut noita iltaruskon sävyjä, mutta nyt tätä oli niin kiva tehdä!

Kommentointi on suljettu.