Mustikkapiirakkaa

Elokuu, katuvalot syttyvät illan pimetessä ja yöllä on oikeasti pimeää jo. Lämpimät ja pimeät elokuun illat, kuulostaa ihanalta. Näin se menee, joka vuosi. Kesä on kuin perhonen kämmenellä. Toukokuussa voi vielä kuvitella että kesä on pitkä, vaikka tietää että eihän se ole. Huokaus.. Mutta mutta, kun sitä vihreää aikaa vielä on niin käännetään suupielet ylöspäin ja maistetaan mustikka/mansikkapiirakkaa ja joka päivä omasta maasta mansikoita aamupuuroon ja iltamysliin. :)

Käytiin iltasaunomassa rantasaunan ihanissa löylyissä ja uitiin oikeasti mukavan lämpöisessä vedessä. Pikkuisen varastoon sillä huomenna saamme kaivinkone urakoitsijan arvioimaan saako sen ison KIVEN sieltä saunan alta kaapaistua pois.. Jälleen maa puskee uutta murikkaa ylös, tällä kertaa saunan alla. Viime kesänä mökin alla. Elämä rannan tuntumassa voi olla hyvin jännittävää.

Augusti månad är här, gatulamporna tänds på kvällarna och det är på riktigt mörkt på natten. Mysfaktorn stiger förstås, men nu vet man att sommaren, den är kort. I maj kan man ännu låtsas att sommaren är lång, när den på riktigt är som en fjäril i handen. Men nu är det ändå så att den gröna tiden ännu fortsätter så man njuter av jordgubbs/blåbärspajen, njuter av färska bär i morgon gröt och i kvälls mysli, sååå gott. :)

Vi njöt av strandbastus härliga löyly idag och simmade i det verkligen lagom varm vatten. Badade bastu där liksom i lager, för i morgon får vi en grävmaskin ägare att värdera ut om kan man gräva bort en stor STEN under bastun. Åter igen trycker marken up en sten. I år under bastun, ifjol under villan, suck.. Livet vid stranden det är spännande liv det!