Kukkia

IMG_5876

 

Onko mitään joka nostaa huoneen ilmettä niin helposti, nopeasti ja kauniilla tavalla kuin kukat? Kukkakimppu pyödällä kaikki tuntuu vähän paremmalta.
Meillä kotona kukkia ostettiin usein, (ja ostetaan vieläkin) siivouspäivän kunniaksi tai sitten korvaamaan perusteellista siivousta. Tai muuten vaan. Aivan loistava perintö!
Ajattelin tänään(kin) kun vein muksut kouluun (bussi ei tullutkaan), että onpa mahtavaa kun on talvi. Pieniä ja suuria koululaisia kuljettamassa hiihto- tai luisteluvälineitä kouluun, hiihtoladulla vanhempia nostamassa kumoon keikahtaneita taaperoita,
kolinaa ja meteliä jääkiekkokaukalossa.
Mistä tuli mieleen että kohta onkin jo laskiainen,
ja hiihtoloma. Kevät tulee nopeasti, täytyy nauttia matkasta sinne. :)

IMG_5864

Finns det någon enklare eller snabbare sätt att lyfta upp ett rum som blommor?
Med snittblommor på bordet känns livet strax bättre. :)

Hemma vid oss köptes det ofta blommor (dom gör så ännu), att njuta lite extra på städdagen eller annars bara. Vilken fin sak att ärva efter! 
Tänkte idag när jag förde ungarna till skola (bussen kom aldrig) hur fint det är med riktigt vinter! Skolbarn i alla storlekar som bär sina skid- och skrin utrustningar mot skolan, föräldrar som hjälper up små skidåkaren som fallit omkull på skidbanan, ljudet när det spelas och skrinnas vid rinken. 
Snart är det sportslovsveckan, våren kommer fort.
Man ska njuta av färden mot våren. :)

IMG_5869IMG_5866 IMG_5861Mukavaa helmikuun keskiviikkoa! :)