Aurinkoa ajatuksesta

Harmaa keskiviikkoaamu on valjennut. Muistelen tässä alkuvauhtia saadakseni erään facebook ystävän kommenttia jokin aika sitten. Se meni jotenkin näin: keräilen leluja lasten jäljiltä, ovat siirtyneet toiseen nurkkaan touhuamaan, tiskikone hurisee, on syöty ja jäljet on korjattu, ihana ihana arkipäivä!

Olen syyllistynyt aika monesti arkiurputukseen, taas tätä ikuista makaroonin keittämistä. Silloin yritän muistaa nipistää itseäni, vaikene nainen, on koti, on lapset, on mies, (ei missään tietyssä järjestyksessä..) on terveys. Listaa riittäisi, se on pitkä, sen takia kannattaa ottaa pari ilon loikkaa!

Nyt loikkaan seuraavaksi kahvinkeittimelle, pikku tilkka vielä ja kääritään hihat! Hiphei ja hyvää keskistä viikkoa! :)

En grå onsdags morgon. Tar fart till vardagen med hjälp av en facebook vän som skrev så fint några veckor sen: plockar undan leksaker barnen har lämnat bakom sig, de leker redan annanstans, diskmaskinen surrar, har ätit med familjen och städat bort, ljuvlig vardagen!

Många gånger har jag stått och klagat framför spisen, detta eviga makaron kokandet! Då försöker nypa mig själv i armen, tyst kvinna! Att ha familjen, hem, hälsan, ja listan är lååång, att ha kärlek omkring sig, ljuvlig ljuvlig vardagen! En utmärkt orsak att ta en hopp av glädje minsann!

Nu tänker jag ta en hopp till kaffekokaren och ta en kopp till! Ha en super onsdag kära ni!