Villasäsongen har börjat!

 

Mökkikausi on avattu!
Melkein koko mökki siivottu, jätin suosiolla yläkerroksen seuraavaan kertaan, nyt täytyy ehtiä nauttia lämpimästä terassista, lämpimästä hiekasta ja laineiden liplatuksesta.
Kyseenalaisesti nauttia myös Tinkan sopeutumisesta mökkielämään. Rättiväsynyt sheltti retkottaa nyt pestyllä lattialla, koville ottaa kun joka lokki ja vesilintu pitää yrittää häätää rannasta. Aivan kaikki äänet ovat erilaisia mökin sisällä, ei voi pieni tietää niistä mitä ei hälytetä ja mitä hälytetään. Niinpä joka rasahduksesta sännätään ylös ja annetaan pieni konsertti.
Toivotaan kovasti että sopeutuminen käy äkkiä..
Ja rantasauna lämpiää, kohta nautitaan ensimmäinen löylyn sihahdus tälle kesälle!

 

 

Villasäsongen har öppnats!
Tänkte att det räcker med vårstädning av halva villan nu. Jag vill hinna njuta av den varma terassen, sanden, vinden och vågornas sång. Också har vi en hårig vän som måste vänja sig till villalivet.
Inte så lätt som man skulle tro. Massor av ljud som man vet inte om de är farliga. Massor av fåglar av alla sort som ska jagas bort från stranden. Sen är det ju villagrannar.. Just nu ligger en mycket trött hund på golvet efter en dag fylld av händelser.
Snart är det villabastu premiär! Livet!