Öja vargen

 

Tunnustettava on että ei tee mieli lähteä metsälenkille vieläkään Tinka-palleron kanssa, susi on jäänyt Öjaan, vaikkakin meiltä viiden kilometrin päähän mutta äkkiäkös sieltä tänne pääsee. Kulkee pyörätietä pitkin, viimeisin havainto tältä illalta!
Lunta tulee päivittäin, tänään sai kolata hikilenkin verran eikä koko piha ollut vielä edes valmis.
Koomistahan se on koiran kanssa pihaa kolata. Pennusta on kaikista jännintä juosta koko ajan lumikolan ympäri ja pysähtyä sitten suoraan reitille kun hikinen kolaaja on juuri ottanut vauhtia ja yrittää työntää lumilastia koko ajan kasvavan harjanteen päälle.
Jep, siinä sitä sitten katsellaan toisia silmiin, ei osaa vielä käskyä -Pois eestä ku mää kolaan!

 

 

Inga skogspromenader ännu heller med Tinka. Öja vargen gillar verkligen att vistas här. Visserligen fem kilometer från oss, men snabbt tar en långbent varg hit när den gillar att springa längs plogade vägar. Senast ikväll har flera människor sett vargen på cykelvägen. 
Snön det bara öser ner. Svettigt värre att skotta snön. Svettigt och komiskt med hundvalpen. Det är nämligen allra roligaste att springa runt snöskottare och stanna precis där man ska just ta sats och trycka snölasten över höga vallen. 
Där stirrar vi varandra och tyvärr har hon inte ännu lärt sig kommandot -flytta på dig när jag kommer!