Mustikoita ja Olympialaisia

Voihan salama ja jysäys, minkä teki meidän mäellä. Lauantain pamahdus vei netin ja sehän vähän raastaa. Tosiasiahan on että täällä netissä pyöriminen on osa arkipäivää ja haluaako sitä aina edes myöntää miten iso osa.. :) Huoltomiestä ei ole näkynyt mutta mokkula jotenkin hiipii eteenpäin täällä kuistilla. Saan tyytyä yhteen kuvaan, lataaminen se vasta kestääkin.

Saimme aikaiseksi uutta väriä ja ilmettä saunaosastolle täällä kotona. Sisustusvaihde alkaa löytyä kun kesä kallistuu elokuuhun. Koko talon alla on kellari joka ihan huutaa kuntoon laittoa, nyt into siihen alkaa viritä tosissaan, että tykkään tuosta uudesta väristä. :) Verhoa ja mattoa, lamppua ja jotain pientä extraa, kivaa miettimistä ohjelmassa. Nyt vuorossa Olympialaisia ja mustikoita sokerin kanssa. :)

Åskväder ställde till på riktigt här på backan vår. Internät sluta att fungera efter lördagens buller, tack o lov har man mokkula att kämpa framåt här vid kvisten, men det går sååå saakta.. :) Visst är man beroende av nätet, inte vill ens riktig medge hur beroende. Hoppas servicegubben kommer imorgon..

Mycket har hänt i källaren vid oss. Ny färg på väggarna vid bastuavdelningen, vad jag tycker om det där brun! :) Inredningen börjar ta eld igen när sommarn lutar mot augusti. Nya gardiner, matta, kanske en lampa, mycker roligt att planera på. Men nu blir det den Olympiska spelen och blåbär med socker. :)