Me and Gary Fischer

Sports Tracker – uusi harjoitus – pyöräily – GO!

Aika säpäkkä sunnuntai. Aamupäivästä vielä hivenen kattauksen viilausta ja valokuvausta, lounas ja 40-vuotissynttäreille lähtö. Kivat synttärit, hyvät tarjoilut ja hyvä seura! Sen päälle heti pyörän selkään ja lenkille Mr. Rossignolin kanssa. Joka saa aina minut vetämään pitemmän lenkin kun oli ajatellut, yritän pitää sitä positiivisena asiana, onhan se sitä. Niinpä kirjoittelen tässä vielä hivenen vapisevin käsin, pääsi energiat laskemaan 32 km aikana, mutta nyt sitä vajetta tässä täytellään.. Niin se Gary josta tuossa puhuin, se on se pyörä..

Gertrudsin silta, järven selkä vapaa jäistä, jeee.

Efektiv söndag. Lite finslipning av dukning från morgonen, fotade ännu lite till. Efter lunchen styrde vi kosan mot 40-års kalas. Fick njuta av mums servering och gott sällskap. Därefter tog vi fram cycklar med Mr. Rossignol och tog en cykeltur i härlig vårkväll. Länken var längre än jag hade tänkt mig (som vanligt), mannen min brukar få mig att alltid gå längre än planerat, försöker ta det här som positiv sak. Därför skriver jag nu med lite darrig händerna, energinivån hann sänka ganska lågt under 32 km, blir väl att fylla på resten av kvällen. Ja, och Gary som jag nämnde i rubriken, det heter cykel min.. :)