Juhlaa!

3L3A5933

Uudet kukat Sundin puutarhalta, mukaan tarttui kynttilänjalka ja tabletit pöydälle.
Ja samalla kun kerran Wilman kanssa naapurikaupungissa oltiin niin tietenkin syötiin Friends&Brgs -ravintolassa ihanat burgeriateriat!
Kukkia juhlahetkiin, eilen Iivo Niskanen toi parhaita mahdollisia urheiluhetkiä Suomen kansalle! MM-kulta tuntuu niin makealta siksikin kun meidän Tomppa oli siellä Rossignolin suksitesti ryhmässä, juurikin testaamassa Iivolle oikeita kapuloita!
Voitelun hoitaa aina maajoukkueen huoltoporukka.
Hirveän ylpeä omasta kullasta! :D <3
Tänään samat suksitesti hommat jatkuivat ja Suomen naiset ottivat viesti pronssia!
Oltiin lasten kanssa eilen Kannuksessa äidillä ja isällä, porukalla saatiin huutaa Iivo maaliin ja itkeä voittajan kanssa kun haastatteluja seurattiin. Kyllä urheilu on tunteellista hommaa. :)
Tänään tultiin kotiin, siivosin, katsottiin hiihdot ja lähdettiin Pietarsaareen.
Nyt loppuloma jäljellä, ihanaa. :)

3L3A5939

Vackra blommor från Sund´s trädgård, älskar dom. 
Hittade också en ljusstake och nya tabletter på bordet, gillar den där stället. Lika mycket som Friends&Brgrs -restaurang, där vi naturligtvis åt med Wilma,
då vi nu en gång var i grannstaden. 
Det är minsann lagom att ha blommor hemma, igår började festen när Iivo tog guld i VM! Guldet känns desto skönare när vår Tom är med i Rossignols team och testar skidor, och just för Iivo igår och för kvinnorna idag! Vallandet sköts av landslagsteam. 
Så stolt över gubbe min! :) <3
Idag tog kvinnorna stafett brons! Vi var i Kannus igår med barnen. Fick ropa och hoppa med mamma o pappa tills Iivo var i mål, gråta med han när han intervjuades. Idrott ger stora känslor! :)
Nu ska det njutas av det som är kvar av sportlov! 

3L3A5941 3L3A59433L3A5914

Äidin ja isän keittiössä on aina ihana tunnelma. Ja hyvää ruokaa! :)
Mikä onni onkaan kun kotona on aina ovet auki ja sydämellinen vastaanotto. Lenkillä käydään porukalla ja sitten nautitaan isän lämmittämästä saunasta.
Monet hauskat hetket on keittiön pöydän äärellä vietetty, pelattu pelejä ja syöty köyhiä ritareita. Niitä ei nyt jaksettu kun Max teki mummun kanssa niin tukevat hampurilaiset. :D

3L3A5917